WHY DON’T WE

Why don’t we go to London for a concert of WHY DON’T WE?

Op het einde van het zesde studiejaar, mogen ons kinders kiezen of ze een feest willen of een city-trip met mijn Sien en ik. Lekker alleen met z’n drieën.

Arwen heeft toen voor Rome gekozen. Met ons Mila hebben we wat achterstand. Ik zou kunnen zeggen dat ze niet kon kiezen, wat nog waar zou zijn ook, maar we kregen het tot nu toe nog niet gepland. Ze wil naar Londen.

Toevallig is ze ook grote fan van WHY DON’T WE welke toevallig aan het toeren zijn. Blijkt dat die jongens populairder zijn dan ik dacht want in Nederland vonden we geen tickets meer. België doen ze natuurlijk niet maar héél toevallig Londen wel. Twee vliegen in één klap!

Ik ben curieus, maar ze hier zo al glunderend zien rondlopen, dat is het al waard. 🥰

WHY DON’T WEWHY DON’T WE

Why don’t we go to London for a concert of WHY DON’T WE?Date
July 11, 2019

Previously
383