Tickets Harry Styles

Er staan hier nog een paar screenshots op mijn desktop. Gewoon, omdat ik zo onder de indruk was van hoe vlot dat wel ging: tickets bestellen voor Harry Styles in 2023. Ons meisjes hadden me er s morgens nog aan herinnerd dus ik zat om 9:55u klaar.
Toen ik naar de tickets-pagina surfte kreeg ik een bericht in de vorm van (geen screenshot, 🤦🏻‍♂️)

Wacht nog even, blijf op deze pagina en we zetten je vanaf 10u in de queue.

Ik vond dat straf en was serieus achterdochtig maar ja, ik moest toch nog even wachten. Niets verloren om het even af te wachten.

BAM! Dat was niet gelogen. Recht de queue in, best op een goede plaats, als je dat getal moet geloven.BAM! Dat was niet gelogen. Recht de queue in, best op een goede plaats, als je dat getal moet geloven.

Zelfs die progressbar deed het. 👍🏻

7 minuten later was het zover.7 minuten later was het zover.

Vervolgens was het enkel nog aantal tickets selecteren en betalen. Mooi!
Aangenaam zelfs! Proficiat ticketmaster!Date
September 7, 2022