BBQ ofte TOP!-dag

Vandaag hebben we mogen BBQ’en met een bende heel fijne mensen en hun aanhang die we al veel te lang niet meer gezien hadden. Dat weerzien, dat voelt alsof het nooit zo lang geleden was, kinderen die plots 100cm groter zijn … ik heb er van genoten.

Het was in Kortrijk te doen. Dat is zo wat de dode hoek van de parking πŸ˜‰. Om daar te geraken vanuit Edegem zit je een uurtje in de auto. In de heenweg zie ik een Renault Talisman in een lelijke kleur rijden. Die Talisman, ik vind dat wel een mooie auto, die lelijke kleur, dat springt dus in mijn oog.
Terwijl ik dichter kom zie ik dat hij van Garage Ooms komt, dat is zo goed als bij ons om hoek. Terwijl ik ’m inhaal zie ik dat er een betrekkelijk kleine mijnheer achter het stuur zit die eigenlijk maar net boven het stuur kan uitkijken.

Je hoort het, een paar kenmerken/details die blijven hangen.

Wie komen we tegen onderweg naar huis op de E17? Juist.

  • Renault Talisman: βœ…
  • Lelijke kleur: βœ…
  • Garage Ooms: βœ…
  • Diezelfde kleine mijnheer achter het stuur: βœ… βœ…

Hoe groot is die kans? Zotjes!Date
September 22, 2019