1Password → iCloud Keychain

November vorig jaar ben ik iets gaan eten/drinken met een paar toffe mannen. Ik weet niet meer hoe we er toe gekomen zijn maar een op een bepaald moment gaat het over 1Password.

Ik gebruik dat al 1000 jaar en het is nooit in me opgekomen om eens iets anders te proberen. Atijd content van geweest. Tot de vraag waarom eigenlijk niet gewoon iCloud Keychain gebruiken?” viel.

Tegenwoordig is het een volwaardige password manager.

Euh.

Moving from 1Password to iCloud Keychain, dat heb ik wat gevolgd en sindsdien niet meer omgekeken. Die secure notes, dat is wel een dingetje, maar ook dat werkt. Een beetje beter zelfs. Mijn 1Password subscription loopt nog tot eind dit jaar dus ik heb nog wel wat tijd om opnieuw van gedacht te veranderen. 🫣

Ook: Passkeys zijn de max.Date
January 29, 2024